Helyi közélet

2015.10.16. 12:12

Jobbik-sajtótájékoztató: Elévülhetetlenné tennék a korrupciós bűnöket

Nyíregyháza – Két korrupcióellenes javaslatot is benyújtott a közelmúltban a Jobbik, ám ezek nem jutottak el a parlamenti vitáig, lesöpörte őket a fideszes többség – panaszolta Katona Péter, a párt észak-magyarországi regionális igazgatója, hozzátéve: éppen ezért még inkább érdemes tájékoztatni a közvéleményt arról, hogy milyen szigorítási javaslatokra mondott nemet a kormány!

Nyíregyháza – Két korrupcióellenes javaslatot is benyújtott a közelmúltban a Jobbik, ám ezek nem jutottak el a parlamenti vitáig, lesöpörte őket a fideszes többség – panaszolta Katona Péter, a párt észak-magyarországi regionális igazgatója, hozzátéve: éppen ezért még inkább érdemes tájékoztatni a közvéleményt arról, hogy milyen szigorítási javaslatokra mondott nemet a kormány! – A lépten-nyomon tetten érhető korrupció ténye régen nem kérdés Magyarországon, legfeljebb a mértékén lehet vitatkozni. A Jobbik szorgalmazta, hogy az ilyen bűncselekmények legyenek elévülhetetlenek, hiszen a bűnösöknek bűnhődniük kell, még ha évekkel korábban szegték is meg a törvényt! Az állami, önkormányzati, vagy uniós beruházások és forrásfelhasználások nyilvánossá tétele szintén átláthatóbbá, tisztábbá tenné a folyamatokat. A Jobbik kormányra kerülve tűzzel-vassal fogja irtani a korrupciót, és fel fog lépni minden olyan képviselő ellen, aki tisztségét saját önös gazdagodása érdekében használja fel! – szögezte le Katona Péter.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában