Helyi közélet

2015.11.02. 15:43

II. Márton–Napi Libaságok Kisvárdán

Kisvárda - Márton–napi Libaságok (gá–gá–gá) címmel szervez családi délutánt a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza november 6–án, ételekkel, italokkal, gasztronómiai, kulináris élvezetekkel, játékokkal és sztárvendégekkel.

Kisvárda - Márton–napi Libaságok (gá–gá–gá) címmel szervez családi délutánt a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza november 6–án, ételekkel, italokkal, gasztronómiai, kulináris élvezetekkel, játékokkal és sztárvendégekkel.

A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza ez évben már II. alkalom rendezi meg szórakoztató programokkal és liba–ételekkel várja a gyerekeket és felnőtteket november 6–án, pénteken, a Flórián téren, a Művészetek Háza parkjában.

A részvétel díjtalan, kóstolójegyet 100–tól 700 Ft/db áron lehet majd vásárolni a helyszínen 15.30 tól.

Programcsalogató élő rádióadással

A kívánságműsorral, aktualitásokkal és sok–sok zenével jelentkezik a kisvárdai Friss Fm Rádió már déli 12 órától élő adással csalogatja a liba napok rendezvényeire a város és a környező települések érdeklődő közönségét. Ugyancsak ez időponttól –12 órától– ugráló várak, trambulin, ajándék lufi a gyerekeknek, valamint szilvalekvár – kóstolás és vásár várja az érdeklődőket.

De lesz itt tánccsoportok bemutatója, délután négy órától Kovács Fruzsina „Elfeledett mézescsók” –interaktív koncertje gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A nap sztárvendége Felméri Péter, a Dumaszínház művésze. Ezt követi a dombrádi Rétközi Hagyományőrző Csűrdöngölő néptánc–csoport fergeteges műsora, amely az elmúlt évi első libanapokon is nagy sikert aratott. Most sem maradhat el a táncház, a dombrádiak közreműködésével, a közönség bevonásával, délután hat órától.

Bulizz velünk–Házibuli az L.K. Beat Zenekarral, 18.30–tól 21.30–ig. A repertoáron: könnyűzenei, pop, rock dalok a múltból és napjainkból, az ötvenes évek Rock n Roll slágerei, a 60–as és 70–es évek beat gyöngyszemei, diszkó slágerek a 80–as és 90–es évekből, valamint mulatós slágerek.

Finomságok a szabadban

A szórakoztató műsorok mellett finom ételekben és italokban sem lesz hiány. Az érdeklődők megkóstolhatják délután négy órától libapaprikást galuskával, libahúsos töltött káposztát, sült libacombot párolt vöröskáposztával, de lesz libatöpörtyűs pogácsa és persze libazsíros kenyér, melyekhez fűszeres forralt bort és forró teát kortyolhatnak majd a kulináris élvezeteket szeretők a rendező, Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza jóvoltából.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában