Helyi közélet

2015.11.03. 09:42

Öt percre hagyta ott a kocsiját, feltörték egy övtáskáért

Nyíregyháza - Az ellopott övtáskában volt a pénztárcája, iratai és kulcsai. A betört ablakot javíttatni sem volt olcsó.

Nyíregyháza - Az ellopott övtáskában volt a pénztárcája, iratai és kulcsai. A betört ablakot javíttatni sem volt olcsó.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Betörési és Járműfelderítési Alosztályának nyomozói 2015. november 2-án fogtak el egy 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint két hónappal korábban tört fel egy gépkocsit. A nyomozás jelenlegi állása szerint K. Norbert 33 éves nyíregyházi lakos 2015. szeptember 3-án délelőtt a szabolcsi megyeszékhelyen törte be egy parkoló autó ablakát, és eltulajdonította az ülésen hagyott övtáskát. A tulajdonos elmondta, hogy csak öt percre hagyta ott a járművet, de mire visszaért, táskájának - benne pénztárcájával, irataival és kulcsaival - már hűlt helye volt. A lopási káron túl a betört ablak javíttatása további költséget jelentett a sértettnek.

A most elfogott férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt: hasonló bűncselekmények miatt több eljárás folyt, illetve folyik vele szemben. K. Norbertet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette, előzetes letartóztatását kezdeményezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában