Helyi közélet

2015.12.29. 13:06

Ezt az öt cikket olvastátok idén legtöbben a SZON-on

Összegyűjtöttük, mire kattintottatok legtöbben 2015-ben.

Összegyűjtöttük, mire kattintottatok legtöbben 2015-ben.

1. Kettős halál a felüljáró tövében Nyíregyházán

Egy VW tartott a 36-os főúton Nyíregyháza belvárosa felé február 6-án hajnalban fél 4 körül. A gépkocsi az erőmű melletti felüljárón áthaladt, majd az ereszkedő szakaszon a járművezető nem tudta követni az út nyomvonalát, lefutott a padkára, ahol egy villanyoszlopot tört ketté, és végül egy fának vágódott.

Az autóban ülő két személy azonnal szörnyethalt. A balesethez riasztották a tűzoltókat, ők emelték ki az összeroncsolódott járműmaradványból a bent rekedteket, de segíteni nem lehetett rajtuk.

2. Videó: Nagyon észnél kell lenni a fix traffiknál – egy rossz mozdulat, és jöhet a büntetés

Animációval mutatja be a rendőrség, hogyan büntet majd a fix traffipax.

Nem lesz egyszerű az autósok helyzete a fix telepítésű traffipaxoknál, vagy más néven komplex közlekedési ellenőrzési pontoknál. Az új kamerák tényleg mindent látnak, és ami még félelmetesebb, mindent dokumentálnak is.

3. Tíz kifejezés, amit csak akkor értesz, ha szabolcsi vagy

Nem ért téged az, aki az ország másik végéből, vagy esetleg csak a szomszéd megyéből érkezett hozzád?

Azért, mert nem beszéli a szabolcsi nyelvet. És te? Listánkból megtudhatod!

4. Fertőzésveszély Porcsalmán? Akár néhány óra alatt is halálhoz vezethet a fertőzés

Tanácstalan és kétségbeesett porcsalmai olvasók keresték fel szerkesztőségünket és kérték a segítségünket. Elmondták, hogy a településen pár nappal korábban meghalt egy csecsemő…

Mivel úgy tudták, hogy fertőző agyhártyagyulladás okozta a tragédiát, arra voltak kíváncsiak, veszélyben lehetnek-e óvodás, iskolás gyerekeik.

5. Videó: Záhonyi vámosok csuklóján kattant a bilincs

Az ukrán határ mentén zajló cigarettacsempészet támogatásával gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 18 pénzügyőrét a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF)

A nyomozás adatai szerint a NAV Záhonyi Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága állományába tartozó pénzügyőrök jogtalan előnyért, hivatali kötelességüket megszegve azzal segítették a cigarettacsempészeket, hogy szándékosan nem fedték fel a beléptetett gépkocsikban elrejtett, ukrán eredetű dohányárut.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában