Helyi közélet

2015.12.10. 10:29

Jobbik-sajtótájékoztató: Évet értékelt a nemzet templomában Tiszavasvári polgármestere (is)

Tiszavasvári - Az Országházban találkoztak a napokban hazánk jobbikos településvezetői, akiket a párt elnöksége arra kért, tartsanak évértékelőt, számoljanak be a településükön elért eredményekről, a példaként szolgáló jó gyakorlatokról, de ne rejtsék véka alá a problémákat, megoldásra váró feladatokat sem.

Tiszavasvári - Az Országházban találkoztak a napokban hazánk jobbikos településvezetői, akiket a párt elnöksége arra kért, tartsanak évértékelőt, számoljanak be a településükön elért eredményekről, a példaként szolgáló jó gyakorlatokról, de ne rejtsék véka alá a problémákat, megoldásra váró feladatokat sem. Dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere elmondta: – A fórum rendkívül hasznosnak bizonyult, sokat merítettünk egymás tapasztalataiból.

Tiszavasvári első embere büszkén számolt be a „nemzet templomában” a város lendületes fejlődéséről, kiemelve a pályázati beruházásokat, az 500 millió forintos városrehabilitációs fejlesztést, az intézményfelújításokat, a térfigyelő kamerahálózat bővítését. Dr. Fülöp Erik szólt a munkahelyteremtés területén elért sikerekről is, így az év végéig megépülő biogázüzemről és a jövő év elejére elkészülő járműszerelvény gyártó üzemegységekről is. A kihívások, feladatok témakörében említette a leszakadó városrészekben élők integrációját és a költségvetési nehézségek leküzdését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában