Helyi közélet

2015.12.27. 13:31

Közokirat-hamisítót fogtak a szamossályi kompnál

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves tuzséri lakossal szemben. A fiatal férfi 2015. december 27-ére virradóan egy kisvárdai kocsma előtt kiabált és kötözködött. Mivel cselekményét a kiérkező rendőrök felszólítására sem hagyta abba, előállították a kapitányságra, és szabálysértési őrizetbe vették.

Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság egy 16 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2015. december 26-án 1 óra körüli időben Mátészalkán belekötött egy hazafelé tartó 14 éves fiúba, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva bántalmazta, majd zsebre tette a sértett öngyújtóját és aprópénzét. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított fiatalkorút a mátészalkai rendőrök néhány órán belül előállították és kihallgatták, a fiú beismerő vallomást tett.

Közokirat-hamisítás elkövetése miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság körözte G. Róbert 44 éves szamossályi lakost, akit 2015. december 26-án délután a Csengeri Rendőrőrs járőrei fogtak el a szamossályi kompnál. A férfit őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában