Helyi közélet

2015.12.09. 12:42

Megálljt parancsoltak a parkírozásnak

Nyíregyháza - A Pacsirta utca egyik oldalán egy ideje tábla tiltja a megállást.

Nyíregyháza - A Pacsirta utca egyik oldalán egy ideje tábla tiltja a megállást.

– Jó lenne megtudni, kinek fájt, hogy parkolni is lehetett a Pacsirta utcában – tette fel kérdésként nemrég egyik olvasónk, s még hozzáfűzte azt is, hogy széles utca, ahol még akkor is lehet közlekedni, ha mindkét padkán parkolnak.

Értelmes döntés volt?

– Szerintem teljesen érthetetlen, és logikátlan a döntés – fűzte tovább a gondolatokat panaszosunk.

– Sok ember munkába jutását nehezítették meg ezzel,hiszen most még távolabb kell megállniuk a munkahelyüktől. Azokról a vállalkozásokról pedig nem is beszélve, amelyeknek az utcában üzletük van. (Támogatjuk a kisvállalkozásokat, ugye?) De gondolom, ha majd egy újabb okos döntéssel fizető parkolóvá nyilvánítják, akkor megint engedik a parkolást – fejtette ki a nemtetszését, amivel nyilván több arrafelé parkoló autós is egyetért.

Helyreállt a közlekedés

Dicső Péter, a NyírVV Nonprofit Kft. közterület-kezelési és közlekedési csoportjának vezetője lapunknak elmondta:

– A Pacsirta utca két oldalán parkoló autók veszélyeztették a közlekedés biztonságát, sok esetben ellehetetlenítették a kétirányú forgalmat. Az útszakasz egyik oldalán a megállás lehetőségének megtiltásával helyreállt a zavartalan közlekedés.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában