Helyi közélet

2015.12.08. 16:13

MSZP-sajtótájékoztató: Ez a földet a neppereknek program!

Nyíregyháza - Intenzív országjárásának nyíregyházi állomására érkezett Gőgös Zoltán, a szocialista párt elnökhelyettese, országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza - Intenzív országjárásának nyíregyházi állomására érkezett Gőgös Zoltán, a szocialista párt elnökhelyettese, országgyűlési képviselő.

Keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a november közepén kezdődő földárverés körül hemzsegnek a jogi nonszenszek, a még élő bérleti szerződések egyes részletei sok esetben tisztázatlanok és értelmezhetetlenek, ezekből várhatóan a jövőben rengeteg probléma adódhat majd, ha az új tulajdonos megjelenik a színen. – Hallottam olyan árverésről, hogy az egy induló saját magára licitált azért, hogy az elővásárlási joggal rendelkezők később ne tudjanak „beleszólni” az árverés végeredményébe. Ez nem a Földet a gazdáknak program, hanem ahogy én hívom: földet a neppereknek program – mondta a szocialista országgyűlési képviselő, aki a megyeszékhelyre jövet megállt Újfehértón (Szabolcs megye első árverésén újfehértói ingatlanokra lehetett licitálni), és meglepve tapasztalta, hogy nincsenek kifüggesztve azok a dokumentumok, melyeket a jogszabályok előírnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában