Helyi közélet

2016.01.29. 10:35

Aventinus: kitüntetett a legjobbak között

Nyíregyháza - A nyíregyházi hotel produkálta a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedést.

Nyíregyháza - A nyíregyházi hotel produkálta a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedést.

Példátlanul rangos elismerésben részesült a sóstói ékszerdoboz, a Hotel Aventinus. Az Év Szállodája verseny egyik presztízs jellegű különdíját érdemelte ki a HotelStars Union által minősített négy csillagos hotel. A rendezvény nívóját hűen tükrözi a helyszín, ugyanis a Budapest Hilton bálterme adott otthont az eredményhirdetésnek, ahol közel kétszázötvenen érezték remekül magukat a fesztelen, oldott hangulatban.

– Huszonegy szálloda pályázott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. felhívására. Tehát ez nem meghívásos verseny volt, hanem komoly kritériumoknak megfelelve lehetett nevezni öt, négy és három csillagos kategóriában. Végül szakmai zsűri döntött a díjazottakról – említette Révész Viktória, a Hotel Aventinus tulajdonosa.

A Hotel Aventinus a sóstói tölgyerdőben, a tó közelében, zöld környezetben tökéletes szálláshelyet nyújt mindazoknak, akik felhőtlen kikapcsolódásra vágynak.

– Amikor a pályázók névsorát megláttuk, kissé izgatottan érkeztünk az eredményhirdetésre. Meglepődtünk, amikor kihirdették, hogy különdíjasok lettünk. A pályázat része volt a bemutatkozó kisfilmünk is, mely tükrözi a filozófiánkat: "Minőség mindenek felett!". Folyamatosan fejlesztünk, igyekszünk még szebbé tenni a hotelt. Jelenleg a 29 szobából 1 mozgáskorlátozott, 3 lakosztály, a 25 standard szobából pedig 5 háromágyas, a többi pedig kétágyas – tájékoztatott Révész Viktória.

KM-LTL

Részletek a Kelet-Magyarország 2016. január 30-i számában és a kelet.hu-n olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában