Helyi közélet

2016.01.16. 10:28

Elfogták Mónikát, a nyugtatós rablót

Nyíregyháza - A nyáron történt bűncselekmény gyanúsítottját most fogták el.

Nyíregyháza - A nyáron történt bűncselekmény gyanúsítottját most fogták el.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást L. Mónika 41 éves nyírbogdányi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2015. július 14-én este a nyíregyházi vasútállomáson szóba elegyedett egy vonatra váró 44 éves férfival. Együtt mentek egy közeli büfébe, ahol a nő észrevétlenül nyugtatót kevert a férfi kávéjába. A sértett elvesztette eszméletét, és mire magához tért, eltűnt pénze, mobiltelefonja és aranylánca.

A nyomozás során a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, körözést adtak ki ellene, mely alapján a nőt 2016. január 15-én Budapesten fogták el. L. Mónikát az Érkerti Rendőrőrsön rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A nő az eltulajdonított mobiltelefont a bűncselekményt követően eladta, azt a nyomozók az eljárás során lefoglalták, és azóta visszaadták a sértettnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában