Helyi közélet

2016.01.25. 17:56

Igazgatói szemle Nyíregyházán

Nyíregyháza - Január 25-én, hétfő délután a nyíregyházi katasztrófavédelmi kirendeltségen és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon tartott szemlét Varga Béla tűzoltó ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

Nyíregyháza - Január 25-én, hétfő délután a nyíregyházi katasztrófavédelmi kirendeltségen és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon tartott szemlét Varga Béla tűzoltó ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. A nyíregyházi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetőjének jelentésével kezdődött a hétfői igazgatói szemle, majd ezt követően Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató köszöntötte a kirendeltség munkatársait és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók beosztott állományát. Az ezredes a szemlén a kirendeltség-vezetővel és a nyíregyházi tűzoltó parancsnokkal közösen szemrevételezte a nyíregyházi hivatásos tűzoltók „C” szolgálati csoportjában készenlétet ellátó tagjainak teljes védőfelszerelését, a parancsnokság gépjárműparkját és eszközeit. A teljes laktanyát bejárva a körleteit egyaránt rendezettnek, a rendelkezésre álló technikai eszközök állapotát és karbantartását megfelelőnek, alkalmasnak találta a tűzoltási és műszaki mentési feladatok ellátásra. Az igazgató, a kirendeltség és a tűzoltóság törzsállományának összefoglalta az idei évben várható feladatokat és ismertette elvárásait.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában