Helyi közélet

2016.01.22. 14:28

Új polgármester a diákok élén, két évre szól a mandátuma

Nyíregyháza - Stekler Gergőt Jászai Menyhért alpolgármester iktatta be új hivatalába.

Nyíregyháza - Stekler Gergőt Jászai Menyhért alpolgármester iktatta be új hivatalába.

– Vezetőségi tagja vagyok a megyei gyermek- és ifjúsági önkormányzatnak, az iskolában pedig diák-önkormányzati elnökként tevékenykedem. A Mustárházban hallottam, hogy közeleg a diákpolgármester-választás, és elhatároztam, hogy jelentkezem, mert szeretnék, és így, hogy nyertem, fogok is tenni a megyeszékhely tanulóiért – mondta el érdeklődésünkre Stekler Gergő, Nyíregyháza új diákpolgármestere hivatalba lépésének pillanatában.

A Wesselényi Miklós középiskola diákja szerint a nyíregyházi fiatalok jó képességűek és aktívak, érdeklődőek, így könnyű lesz velük együtt dolgozni.

– Szeretném, ha minden diákhoz elérnénk, színes és változatos programokat kínálhatnánk nekik, amiben akár szervezőként is részt vállalhatnának. Elsőként egy farsangi karnevált akarunk rendezni, amivel riói hangulatot teremtünk, de szívügyem a szegények segítése is, ételosztásokat, gyűjtéseket szeretnék szervezni.

KM-CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában