Helyi közélet

2016.01.28. 18:23

Űrkiállítás és városnézés

Nyíregyháza - Megismerhetik az emberiség legnagyobb felfedezéseit.

Nyíregyháza - Megismerhetik az emberiség legnagyobb felfedezéseit.

Budapesti városnézésre és a Gateway to Space Nemzetközi Űrkiállításra invitáljuk önöket. A NASA és a Rocket Center közös tárlata az űrkutatások világát mutatja be egészen a kezdetektől, az interaktív élményeket kínáló kiállítás már fél Európát meghódította. Itt megismerheti az emberiség legnagyobb felfedezéseit, a nemzetek Holdra szállásért folytatott űrversenyét. Megnézheti élőben a NASA küldetések során használt szkafandereit, az űrutazáson begyűjtött holdkőzeteket, valamint a rakéták és űrkapszulák másait.

A program része egy tartalmas autóbuszos városnézés is sétával. Idegenvezetőnk körbekalauzol minket a főváros emblematikus helyszínein: a világörökség részét képező Andrássy út, a Hősök tere, valamint a Gellért-hegy és a Citadella is sorra kerül.

Professzionális idegenvezetés, jó hangulat, kiváló kikapcsolódási lehetőség. Tartson velünk ön is!

Amit a kirándulásról tudni érdemes

Időpont: február 13.

Részvételi díj: 7990 Ft/fő

Foglalási és fizetési határidő: február 8., hétfő

Indulás: a kora reggel Nyíregyházáról

A tájékoztatás nem teljes körű! Jelentkezés és további információ a szervező elérhetőségein. Szervező: Expert-Holiday Utazási Iroda; tel.: 46/780-450 (hétfőtől péntekig 10–17 óra között); bankszámlaszám: 10918001-00000117-51320000; e-mail cím: [email protected]; honlap: www.megbizhatoutak.hu.; Eng. szám: U-001257, adószám: 23314823-2-05

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségét, az idegenvezető és a csoportkísérő díját. Nem tartalmazza az űrkiállítás-belépőt (csoportos jegyár 2400 Ft/fő; 6 éves korig ingyenes) és az utasbiztosítás díját. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában