Helyi közélet

2016.02.10. 11:02

Elköltötte az otthonról lopott pénzt, azt hazudta megtámadták - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 36 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. február 9-én egy demecseri orvosi rendelőben kiabált és agresszíven viselkedett. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Zsolt 39 éves miskolci lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. december 30-án egy kisvárdai áruházból eltulajdonított két laptopot. A férfi a bűncselekmény elkövetéséhez a műszaki cikkeken lévő áruvédelmi eszközök kijátszása érdekében egy speciálisan átalakított táskát használt. A rendőrség a feltételezett elkövetőt 2016. február 9-én fogta el, miután az áruházból bejelentés érkezett, hogy a biztonsági szolgálat egyik munkatársa felismerte a férfit. K. Zsolt gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerte a 2015. december 30-án elkövetett bűncselekményt és elmondta, hogy ezúttal is lopásra készült, ezért hozta ismét magával a speciálisan átalakított táskát.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 9-én egy édesanya tett bejelentést, hogy 13 éves fiát Bökönyben a délutáni órákban egy késsel megfenyegették és pénzt követeltek tőle. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek során kiderült, hogy a fiú valótlanságokat állított. Csak azért hazudta a történteket édesanyjának, mert az otthonról engedély nélkül elvitt pénzt elköltötte és félt, hogy szülei ezért felelősségre vonják. A rendőrök a fiút életkora miatt tanúként hallgatták meg.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszadobi Rendőrőrsének munkatársai 2016. február 9-én Tiszadobon elfogták T. József 21 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában