Helyi közélet

2016.02.13. 11:24

Megkérdeztük: Mit jelent számodra a Valentin-nap?

Nyíregyháza - Megkérdeztük a nyíregyháziakat és a nyíregyházán élőket, hogy mi a véleményük a valntin-napról és ki, mivel készül február 14.- re.

Nyíregyháza - Megkérdeztük a nyíregyháziakat és a nyíregyházán élőket, hogy mi a véleményük a valntin-napról és ki, mivel készül február 14.- re.

Hannah Schoendorfer Amerikából érkezett misszionárius. – Imádom a Valentin-napot, otthon ez hatalmas ünnep! Szeretem a kedves ajándékokat és a lufikat. Ráadásul egy nappal később van a születésnapom, úgyhogy dupla öröm számomra – válaszolta a Philadelphiában élő lány.

KayDee Jarrett Utahból költözött másfél évre Nyíregyházára. – Ez egy rendkívül fontos nap, mert a szeretet a legszebb dolog a világon. Remélem, ha hazamegyek, lesz kivel megosztanom ezt az érzést.

– Számomra nincs akkora jelentősége a Valentin-napnak, soha nem ünnepeltem – válaszolta kérdésünkre a megyeszékhelyen élő Koska Dóra.

– Tulajdonképpen olyan nap, mint a többi, de mégsem, hiszen a szerelmet ünnepeljük, ami egy csodálatos érzés. Annak, ki igazán szereti a párját, minden nap Valentin-nap – mondta a nyíregyházi Máté Péter.

Vastag Rajmund szerint csupán egy marketingfogás, de annak gyönyörű. – Szép gesztus ez az érzelmek kinyilvánítására – tette hozzá.

– Bármikor meglephetem a barátnőmet valami aprósággal, nem kell ehhez külön ünnepnap. Az idén főzök neki, és egy kis meglepetéssel is készülök – árulta el érdeklődésünkre a megyeszékhelyen lakó Papp Dániel.

KM-CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában