Helyi közélet

2016.03.14. 08:58

A profiktól leshették el a titkokat a fiatalok

Rakamaz, Nyíregyháza - Az elmúlt hétvégén rendezett nyíregyházi horgásztalálkozóra elvitte a helyi általános iskola horgász szakkörének kis diákjait a rakamazi Cormoran Sporthorgász és Természetvédő Egyesület.

Rakamaz, Nyíregyháza - Az elmúlt hétvégén rendezett nyíregyházi horgásztalálkozóra elvitte a helyi általános iskola horgász szakkörének kis diákjait a rakamazi Cormoran Sporthorgász és Természetvédő Egyesület. A gyermekek nagyon jól érezték magukat, hiszen a rengeteg horgászfelszerelés megtekintése mellett meghallgathatták Szalai Árpád előadását és bemutatóját a legújabb horgászeszközökről és azok alkalmazásáról.

A fiatalok rögtön ki is próbálták néhány módszer működését a gyakorlatban. Természetesen nem maradt el az autogramkérés sem – Erdei Attila és Szalai Árpád aláírása még mindig ott lehet a gyerekek karján. Búcsúzóul minden diák kapott egy ajándékcsomagot a szervezőktől – tájékoztatta lapunkat Biri Imre, a rakamazi egyesület alelnöke, aki szintén szerepet kapott a rendezvényen. A fesztivál mindkét napján lehetősége nyílt arra, hogy bemutassa az érdeklődőknek a horgász-suli programot. Fontosnak tartja az utánpótlás nevelését, szerinte ez valamennyi horgász kötelessége.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában