Helyi közélet

2016.03.23. 07:24

Lakhatatlanná égett egy ház Gégényben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi egy terepjárónak ütközött kedden reggel a 4911-es számú úton, a 6-os kilométernél, Nyíregyháza és Nagykálló között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, az olajfolyást megszüntették, majd a forgalmi akadályt képzett személygépkocsit az útról levontatták. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Fél hektár területen égett a száraz fű kedden, délelőtt Kemecsén, a Mikszáth Kálmán utca végén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház kazánházában keletkezett tűz, amely átterjedt a lakóépületre is kedden délután Gégényben, a Nefelejcs utcában. Az önállóan beavatkozó demecseri önkéntes és a kisvárdai hivatásos tűzoltók a közművek kizárása után, védősugár fedezete mellett két 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak az épületből, amelyek hő terhelésnek nem voltak kitéve. A tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűz keletkezésének idején senki nem tartózkodott az ingatlanban, személyi sérülés nem történt. A lakóház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakó, rokonokhoz költözött.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nyíregyháza – Terepjáróba rohant egy Suzuki a Kállói úton, egy személyt sérülés miatt vitt kórházba a mentő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában