Helyi közélet

2016.03.10. 09:11

Nem volt cigije, így hát késsel támadt egy nénire

Pócspetri - A nyírbátori rendőrök a feltételezett tettest a bejelentést követő két órán belül azonosították és elfogták.

Pócspetri - A nyírbátori rendőrök a feltételezett tettest a bejelentést követő két órán belül azonosították és elfogták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Norbert 19 éves pócspetri lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. március 9-én 9 óra körüli időben arcát sállal eltakarva bement egy 69 éves idős asszony házába, akire kést szegezett. A sértett ijedségében kiabálni kezdett, majd a telefonját a kezébe vette, hogy azon keresztül segítséget kérjen. A férfi végül értékek megszerzése nélkül elmenekült a helyszínről. A nyírbátori rendőrök a feltételezett tettest a bejelentést követő két órán belül lakásában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.



A férfi a sértett házától való menekülés közben a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést és a sálat eldobta, melyeket a rendőrök megtaláltak és lefoglaltak. A terhelt beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomásában azt nyilatkozta, hogy aznap nem volt cigarettája, ezért elhatározta, hogy erőszakkal fog szerezni magának. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában