Helyi közélet

2016.04.04. 08:35

Asztalosműhely kapott lángra Tarpán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vasárnap napközben több szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Kislétán, a délelőtti órákban másfél hektár területen gyulladt meg a nádas a Pócsi utca végén. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Kemecse és Nyírbogdány között egy hektár területen a száraz aljnövényzet égett a déli órákban. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat.

Leveleken, a Rákóczi utca egyik családi házának udvarán a tulajdonos égetett, de a tűz továbbterjedt, amit már nem tudott eloltani. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kisvárda és Kékcse között a 381-es számú út mellett foltokban kapott lángra a száraz aljnövényzet, amelyet a kisvárdai hivatásos tűzoltók oltottak el. A füst veszélyeztette az út forgalmát, ezért az oltás idején is korlátozni kellett a forgalmat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, asztalosműhelynek használt melléképület vasárnap este Tarpán, a Rákóczi utcában. A helyi önkéntes és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók több vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában