Helyi közélet

2016.04.28. 08:48

Gázcsonknak ütközött egy autó Nyírcsászáriban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kétszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz aljnövényzet szerdán délelőtt Petneházán, az Iklódi utca végén. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy üres telken lévő gázcsonknak ütközött egy személygépkocsi szerdán délben Nyírcsászári belterületén, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében a gáz a sérült vezetékből szivárgott. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági felügyelője káreseti helyszíni szemlét végzett.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában