Helyi közélet

2016.04.28. 09:11

Küldjön hírt! - Nemzetközi Népművészeti Fesztivál Kisvárdán

Kisvárda - Nagy tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a 2016. június 4.- én de. 10 órától a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában megrendezendő, Nemzetközi Népművészeti Fesztiválra, amelyet a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartunk.

Kisvárda - Nagy tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a 2016. június 4.- én de. 10 órától a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában megrendezendő, Nemzetközi Népművészeti Fesztiválra, amelyet a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartunk. Az igazságtalan Trianoni Békediktátumra Emlékezünk! Határainkon innen és túl, Kisvárdán, Erdélyben, Felvidéken és Kárpátalján élő magyarok. Akik színvonalas műsoraikkal tovább erősítenék az anyaországhoz kötődő szoros és élő kapcsolataikat. Kisvárdára és Dögébe jönnek, hogy közösen, méltóképpen emlékezzünk. Mindenkit szeretettel várunk, és tisztelettel ajánljuk műsoraikat.

- Pribula László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában