Helyi közélet

2016.04.04. 18:45

Munkaerőtoborzó a Diehl-nél: Havonta vennének fel embereket

Nyírbátor - A 2011-es megalapítás óta bővül a repülőgép-alkatrészek gyártásával foglalkozó Diehl Aircabin Hungary Kft.

Nyírbátor - A 2011-es megalapítás óta bővül a repülőgép-alkatrészek gyártásával foglalkozó Diehl Aircabin Hungary Kft.

A német családi tulajdonban lévő nyírbátori vállalkozás hétfőn délelőtt munkaerőtoborzót szervezett annak érdekében, hogy a további bővítéshez megtalálják a megfelelő embereket.

A céget Varga Gáborné Buga Bernadett mutatta be a helyi kulturális központban összegyűlt érdeklődőknek.

– A Diehl-csoportnak öt üzletága van, s közel 16 ezer embernek ad munkát – mondta a HR-vezető, aki hozzátette: a repülőgép-alkatrészek (klímacsövek, ajtó- és ablakkeret burkolatok, illetve oldalfalburkolatok) gyártásával foglalkozó nyírbátori üzemben 2017-re a tervek szerint 550-600-an dolgoznak majd.

Havonta vesznek fel embert

– Áprilisban 25 munkavállalót szeretnénk felvenni, majd havonta 10–15 alkalmazottal bővíteni a létszámunkat. Aki az írásbeli teszten megfelel, majd átesik két személyes beszélgetésen, annak határozatlan idejű munkaszerződést ajánlunk – fogalmazott Varga Gáborné Buga Bernadett, aki szerint szerelő, karbantartó, gépkezelő, csoportvezető, épület- és szerszámkarbantartó, valamint raktáros munkakörbe keresnek embereket.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország április 5-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában