Helyi közélet

2016.05.17. 11:53

Brit hatóságok körözték a Csengersimán ellenőrzött autót

Csengersima - A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Romániába 2016. május 16-án 22 óra 10 perckor egy mikrobusszal közlekedő két román állampolgárságú férfi.

Csengersima - A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Romániába 2016. május 16-án 22 óra 10 perckor egy mikrobusszal közlekedő két román állampolgárságú férfi. A külföldi férfiak a gépkocsihoz kapcsolt vontatmányon egy Mercedes típusú személygépkocsit szállítottak. A határrendészeti ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a nagy értékű személygépkocsit a brit hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

A rendőrök a körözött gépkocsit lefoglalták, a járművezetőt és utasát a Csengeri Rendőrőrsre előállították. A rendőrség az eljárás alatt a körözést elrendelő hatósággal az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodán keresztül felvette a kapcsolatot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában