Helyi közélet

2016.05.09. 10:31

Ez a cica lett a legszebb házikedvenc a megyében! Ön szerint is hiper-szuper cuki?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Már a neve is őrületes! Varsányfalvi Alfrédnak hívják!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Már a neve is őrületes! Varsányfalvi Alfrédnak hívják!

Az előző évekhez hasonlóan a Kelet-Magyarország az idén is megrendezte kisállat-szépségversenyét. Hatvannégy, a versenykiírásnak megfelelő jelentkező fotóját töltöttük fel lapunk Facebook-oldalára, a kutyákra, cicákra, nyuszikra és papagájokra összesen 3151 szavazat érkezett. Ahogy a szabályzatban is szerepelt, az első tíz legtöbb lájkot gyűjtő háziállat közül választotta ki a szerkesztőségi zsűri a nyerteseket:

A harmadik helyezett Istenes Kitti 3 hónapos bolognese kiskutyája, Sweetie lett. A gazdi nyereménye egy negyedéves digitális Kelet előfizetés és Kelet-ajándékcsomag.

A képzeletbeli dobogó második fokára Sós Eszter Dante nevű szibériai huskyja kutyagolt fel. Féléves digitális Kelet előfizetést és Kelet-ajándékcsomagot nyertek. A verseny győztese, egyben A megye legszebb kisállata cím idei birtokosa Szöllősy Vlászta 3 éves himalájai kandúrja, Varsányfalvi Alfréd (Fricike). Nyereményük egy 15 ezer forint értékű vásárlási utalvány a Kurcz Állateledel Áruház felajánlásával és Kelet-ajándékcsomag.

A győzteseknek gratulálok, és mindenkinek köszönjük a játékot, aki bármilyen formában, de részt vett a versenyen!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában