Helyi közélet

2016.05.24. 15:34

Felújították a központot is

Nyíregyháza - Több kitüntetés is gazdára talált az éves közgyűlésen.

Nyíregyháza - Több kitüntetés is gazdára talált az éves közgyűlésen.

Három fontos esemény is történt a Nyíregyházi Szolgáltató Ipartestület Egyesületének életében tavaly. Sikerült jó áron értékesíteni egy régóta kihasználatlan ingatlant, a tagsággal és az elnökséggel egyeztetve felújítottuk a szervezetünknek otthont adó Dózsa György utcai központunkat, valamint az alapszabályunkat is sikerült megfeleltetni az érvényben lévő civil törvénynek megfelelően – fogalmazott Gyekis Árpád, az Ipartestületek Országos Szövetségének tagjaként működő egyesület elnöke a hétfői éves közgyűlésen, ahol a 2015-ös esztendő munkáját értékelték, valamint több kitüntetés is gazdára talált.

KM-TG

Kitüntetettek névsora

„Magyar Kézművességért” díj arany fokozat: Spiró Gábor (fogműves és fogtechnikus) és Vitál János (bútor­asztalos)

„Magyar Kézművességért” díj ezüst fokozat: Bajzáth Istvánné (kozmetikus) és Ambrus Lajos (karosszéria­lakatos)

IPOSZ-díj: Borbély József (autószerelő), Dunai József (gumigyártó és javító), Kovács István (autószerelő), Pataki Sándor (műanyag és műszerek javítása), Szabó Ferenc (autószerelő)

25 éves ezüstgyűrű: Butenkov János (háztartásigép-szerelő), Lukovics György (női-férfi fodrász), Vareha Miklós (autószerelő)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában