Helyi közélet

2016.05.23. 08:30

Sikeres volt az öleléskampány, de még csak a pénz fele jött össze a CsodaJátszótérre

Nyíregyháza - Nagyköveteket és adományokat vár a Down Egyesület egy jó ügy érdekében.

Nyíregyháza - Nagyköveteket és adományokat vár a Down Egyesület egy jó ügy érdekében.

A Down Egyesület nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Központja az adományokból felépített játszóterét ismét fejleszteni szeretné.

E modernizálással a CsodaJátszótér alkalmassá válik majd arra, hogy a korai fejlesztésre járó gyerekeket a játék örömével még ügyesebbé, egyúttal fejlessze idegrendszerüket.

A kitűzött cél 500 ezer forint, ebből a követeknek és adományozóknak köszönhetően 276 ezer forint támogatás már megérkezett az egyesülethez.

És hogy hogyan lehet nagykövetté válni? Nem kell külföldre utazni, még idegen nyelvet sem kell feltétlenül beszélni, a szívét viszont bele kell adnia annak, aki vállalkozik rá. A mostani kampányban vannak, akik palacsintát sütnek a gyerekeknek, olyanok, akik futnak értük, mások az ölelés erejével mutatják meg: jót tenni jó dolog.

Legyél te is követ!

– Az öleléskampány legnagyobb örömömre Nyíregyházán sikeresen zajlott – mondta el Dankó Dóra, az ötlet megvalósítója. – Nagyon sokan a jó ügy mellé álltak, és sikerült rövid időn belül 50 ezer forint adományt összegyűjtenünk. Ha te is érzel magadban erőt, legyél a követünk, és valósítsuk meg együtt a CsodaJátszóteret! Bővebb információkkal a dora.danko@downegyesu­let.hu e-mailcímen szolgálnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában