Helyi közélet

2016.06.14. 18:10

2039 gépjárművezető 3 nap alatt - a TISPOL akció szabolcsi eredményei

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A háromnapos ellenőrzés az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányult.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A háromnapos ellenőrzés az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányult.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján került sor 2016. június 10. és 12. között Magyarországon is a TISPOL Drugs & Alcohol elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzésre.

A háromnapos európai szintű kampány alatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök 2039 gépjárművezetőt ellenőriztek, ittasság miatt összesen 17 esetben kellett eljárást indítani.

Az ellenőrzés-sorozat első napján két segédmotor-kerékpárost és egy autóst szabálysértési őrizetbe is vettek, mert kiderült, hogy nem csak alkoholt fogyasztottak, de korábbi közlekedési jogsértés miatt eltiltották őket a járművezetéstől. (A felvételeken nem ők szerepelnek.)


-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában