Helyi közélet

2016.06.29. 15:19

Köszönet a közszolgáknak!

Nyíregyháza - Dr. Danku Csaba helyettes államtitkára is jelen volt az ünnepen.

Nyíregyháza - Dr. Danku Csaba helyettes államtitkára is jelen volt az ünnepen.

Június közepén egy – a központi közigazgatási háttérintézmények átszervezéséről szóló – új határozatot fogadott el a kormány, ami egyik lépcsőfoka a bürokrácia jövőbeli csökkentésének. Az április eleji integráció, a járások, a kormányablakok létesítése pedig azt szolgálják, hogy közelebb legyen az ügyintézés az ügyfélhez. Többek között erről is beszélt Kozma Péter, a megyei kormányhivatal vezetője szerdán a Közszolgálati Tisztviselők Napján, aki a sajtó képviselőinek azt is elmondta, hogy a Járási Hivatal Építésügyi Hatóságának munkatársai a lakóépületben okozott jégkárokat 3 nap alatt felmérték.

– Ez alapján a becsült kár összegét a központi kormányzati szervek felé már továbbítottuk is, s ez is egy jó példa az emberek érdekeit szolgáló gyorsaságra és szakszerűségre – fogalmazott a kormánymegbízott.

Az idei kitüntetettek:

Faragó Pálné ingatlan-nyilvántartási szakügyintéző (Nyíregyháza), Horváthné Fábián Anikó főmunkatárs (Tiszadada), Illés László vezető-tanácsos (Baktalórántháza), Karóczkai Istvánné jegyző (Balkány), Kassai László a Magyar Államkincstár szakmai főtanácsadója (Nyíregyháza), Makrancziné Németh Mária szociális ügyintéző (Nyírbátor), Mándi Józsefné igazgatási ügyintéző (Hodász), dr. Novákné Utas Zsuzsanna környezetvédelmi szakügyintéző (Nyíregyháza), Somogyiné Marozsán Lívia hivatalvezető, osztályvezető (Nagykálló), Szász Imréné főmunkatárs (Penészlek) és Vargáné Girán Enikő kormányablak osztályvezető (Nyírbátor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában