Helyi közélet

2016.06.12. 15:15

Leszorította az útról, majd megtámadta a BMW sofőrjét Nyíregyházán

Nyíregyháza - Mutatós bűnlajstrom lehet abból a cselekménysorból, amit vasárnap okozott valaki Nyíregyházán, a Pompás utcában.

Nyíregyháza - Mutatós bűnlajstrom lehet abból a cselekménysorból, amit vasárnap okozott valaki Nyíregyházán, a Pompás utcában.

Közlekedési, és bűnügyi helyszínelők vizsgálták azt a gépkocsit, amiben nem hivatalos értesülés szerint többen tartottak a Pompás utca végéből, az Orosi út felé.

Egy másik autós haladás közben leszorította őket, eközben egymásnak is ütközhettek, majd kipattanva a gépkocsiból, a megállásra kényszerített autó bal oldali ablakát valamivel betörte, és megsebesítette a gépkocsi vezetőjét is.

Azt, hogy mi okozta a felindult cselekményt nem tudni, a mentők kórházba vitték a BMW utasait, akik közt gyermekek is voltak. Amennyiben bebizonyosodik a feltételezés, akkor közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, garázdaság, testi sértés, közúti baleset okozása és rongálás is felkerülhet a listára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában