Helyi közélet

2016.06.14. 13:47

Nemzedékek napja Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - Három generáció vett részt a fehérgyarmati rendezvényen.

Fehérgyarmat - Három generáció vett részt a fehérgyarmati rendezvényen.

Immár második alkalommal rendezték meg a napokban a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola Óvoda és Bölcsődében a Három nemzedék napja elnevezésű programot, amelynek keretében az intézményben tanuló diákok, a szüleik, nagyszüleik, valamint tanáraik és az eseményre meghívott művészek együtt tölthettek el egy nagyszerű délelőttöt.

Az eseményt Varga László igazgató nyitotta meg, beszédet mondott még nagy­tiszteletű Némedi Gusztáv lelkipásztor is, aki többek között a szülő–gyermek kapcsolatról, s annak fontosságáról beszélt.

A megnyitót követően egymást váltották a nagyszínpadon fellépő vendégek, zenészek, táncosok. Ez alatt az osztályok főzősátraiban volt közös sütés-főzés, s lehetett kóstolgatni az előre elkészített süteményeket is.

Az iskolaudvaron megrendezett programokat még kézműves-­foglalkozás, akadályverseny és aszfaltrajz is színesítette. Az alkotó munkálatokba besegítettek a szülők és a pedagógusok is.

KM-FL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában