Helyi közélet

2016.06.28. 08:02

Úttestre borult fa nehezítette a közlekedést Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az elmúlt 24 órában 47 műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók, többségében vízeltávolításokhoz és fakidőlésekhez kérték a segítségüket a hétfő hajnalban átvonuló vihart követően.

Egy műhely tetőhéjazatát bontotta meg a szél hétfő délután Csengerben, a Béke utcában. A város önkormányzati egysége a meglazult fedőanyagokat dugólétra és kéziszerszámok segítségével rögzítette vissza.

Megborult egy kémény hétfő délután Nyírmadán, a Kálvin tér egyik lakóépületénél. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók bontották vissza a megsérült füstelvezetőt.

Úttestre borult és forgalmi akadályt képzett egy nagyméretű fa hétfőn este Újfehértón, a Széchényi utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével számolták fel az útakadályt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában