Helyi közélet

2016.06.01. 12:20

Videó: A drogdíler és vásárlói is rendőrkézre kerültek

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2016. május 31-én Nyíregyházán fogták el L. Zsolt 42 éves helyi lakost, akinél csaknem 40 gramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt eredménye alapján amfetamint - találtak.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2016. május 31-én Nyíregyházán fogták el L. Zsolt 42 éves helyi lakost, akinél csaknem 40 gramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt eredménye alapján amfetamint - találtak. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatott eljárásának adatai szerint a drogot három-négyszeresére hígítva árusíthatták volna.

A gyanúsítottat, aki maga is élt az anyaggal, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi több feltételezett vásárlóját is előállították és kihallgatták a kapitányságon.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában