Helyi közélet

2016.07.14. 19:31

Használja és irányítsa tudati energiáit!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Grabovoj-módszer hazánkban is egyre nagyobb teret nyer.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Grabovoj-módszer hazánkban is egyre nagyobb teret nyer.

Alternatív vagy hagyományos orvoslás? – tesszük fel a kérdést, amikor az egészségről esik szó, s néha már „és”-t is merünk tenni a „vagy” helyére. Az oroszoktól néhány éve hozzánk érkező Grabovoj-módszerről sem hallottak sokan, de gyorsan növekvő népszerűsége még a boszorkányüldözők harci kedvét is felkorbácsolta. Az eljárás szellemi atyja a tudatos koncentráció teremtő erejére építette fel rendszerét.

Visszaállítható a harmónia

– A gondolat valóságra gyakorolt erejéről sokat hallani, s erre épül ez az aktív, cselekvő rendszer – ismertetett meg az alapokkal Dobronyi Ágnes, a Grabovoj-módszer hivatalos oktatója. A „mindenható kapcsolatok” elve szerint minden mindennel összefügg, így a saját tudatunkon múlik, milyen valóság vesz minket körül. Az információ megelőzi az események bekövetkezését, vagyis a tudat és az érzékelés harmonizációjával visszaállítható a megbomlott rend a testben is – sorolta az ifjú oktató.

Elárulta: Grabovoj a harmónia megteremtéséhez képzeletbeli geometriai formákat hív segítségül, a fizikai valóság befolyásolásához pedig – mivel mindenhez hozzárendelhető egy számosság – számsorokat állított csatarendbe. Ha ezeket felírjuk vagy többször elmondjuk magunkban, akkor magát a koncentrált tudatot állítjuk a gyógyítás szolgálatába.

– A véletlen vezetett engem is a módszerhez. Szerettem volna harmonikussá tenni az életemet, de nem tudtam, hova forduljak. A Debreceni Egyetem műszaki karán tanítottam, s egy háromnapos fárasztó munka után hazatérve különös dologgal szembesültem. Az édesapám azon a hétvégén elkísérte a fájdalmakkal küzdő anyukámat a módszer egyik foglalkozására, s azt vette észre, hogy akaratlanul az ő derékfájásán is segítettek.

– Édesanyám unszolására 2013 januárjában beiratkoztam egy tanfolyamra, s ott végérvényesen megfertőződtem. Pedig nem hittem, hogy az információs medicina egyáltalán működhet. Gyakorolni kezdtem, s ahogyan sorra jöttek a pozitív élmények, az alapvetően realista építészmérnöki gondolkodásomban radikális változás következett be. Úgy tapasztaltam, hogy határtalan lehetőségek nyíltak meg előttem – mesélte az ifjú hölgy, aki már hivatalosan, tanfolyamokon oktatja ezt az 5 szintből álló rendszert, s az ország négy városában – köztük Nyíregyházán – személyes konzultációkon is segít az arra rászorulóknak.

- KM-MJ -


Segíteni akar másokon

Az oroszoknál nagy hagyománya van ennek a harmonizációs technikának, s nem csak Grabovoj, de Igor Arepjev vagy Arkagyij Petrov tudását is lejegyzett tudományos eredmények, doktori munkák bizonyítják. A módszert Grabovoj két első számú oktatója, Vjacsiszlav Konyev és Marina Morozkina hozta be Magyarországra, akik mindketten orvosok. Marina a képzőknek adja át a tudást, ezért Dobronyi Ágnes minden foglalkozásán jelen van.

– Úgy éreztem, mindezt meg kell mutatni másoknak is. Mindig segíteni akartam, gyermekként még az orvosi pálya gondolatával is kacérkodtam. Sok gyakorlással mindenki önmagán tesztelheti a tudati technológiák hatását, de mivel tudományos szintre akarjuk emelni ezt az egyszerű és gyors módszert, három éve magam is gyűjtöm és dokumentálom az igazolható eredményeket. Az ügy hiteléért a tudományos fokozat megszerzését is célul tűztem magam elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában