Helyi közélet

2016.08.03. 12:38

Videó: 230 volt rázta meg a tiszavasvári gyermeket, rögtön szörnyethalt - A szülők 5 évet is kaphatnak

Tiszavasvári - Halálos áramütés ért egy 3 éves kisfiút Tiszavasváriban. A tragédia tavaly nyáron történt. Az ügyészség most vádat emelt a szülők ellen, akik szerintük az utcai póznáról lopták az áramot. Erről működött a hűtő is, ami zárlatos volt. A kisfiú játék közben véletlenül hozzáért a hűtőszekrény hátuljához. Ekkor érte a halálos áramütés - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/halalos-aramutes-erte-a-kisfiut" target="_blank">derült ki az RTL Klub riportjából.</a>

Tiszavasvári - Halálos áramütés ért egy 3 éves kisfiút Tiszavasváriban. A tragédia tavaly nyáron történt. Az ügyészség most vádat emelt a szülők ellen, akik szerintük az utcai póznáról lopták az áramot. Erről működött a hűtő is, ami zárlatos volt. A kisfiú játék közben véletlenül hozzáért a hűtőszekrény hátuljához. Ekkor érte a halálos áramütés - derült ki az RTL Klub riportjából.

Forrás: rtl.hu


Tiszavasvári - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja annak a hároméves kisfiúnak a szüleit, akik tiszavasvári lakásukban lopott árammal működtették balesetveszélyes hűtőszekrényüket, emiatt gyermekük halálos áramütést szenvedett – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában