Helyi közélet

2016.08.12. 17:28

Vígan Gyarmaton

Fehérgyarmat - Három napon át tart az „ereszd el hajamat” a harcosok alapította városban.

Fehérgyarmat - Három napon át tart az „ereszd el hajamat” a harcosok alapította városban.

Te is elhozod a haverokat? Felkészültél? Gyűjtsétek az energiát! – Ilyen és ehhez hasonló „csatakiáltások” tarkították a XIV. Gyarmati Vigasságok Facebook-oldalát már hetekkel ezelőtt, s nem is véletlenül.

Rock, pop és cukorágyú

A Szatmári-síkságon ugyanis nem sok hasonló színvonalú vigasságot rendeznek, mint amilyen ez, már több mint egy évtizede. Honeybeast és SuperStereo, KisGrófo és Moulin Rouge, The Balkan Fanatik és Karmapirin, Kökény Attila és Bye Alex várja az érdeklődőket augusztus 12. és 14. között délutánonként, s csak azért nem soroljuk fel az összes sztárvendéget, hogy némi meglepetés is maradjon. S amíg a szülők buliznak, a kicsik és az alig nagyobbak szombaton és vasárnap is biztonságban és jól szórakozhatnak. Itt lesz a Kolompos együttes a VagaBanda, Duo-Trix, a Lábita Színház. A Pöttömkertben gólyalábasok, artisták csalnak mosolyt az arcokra, valamint cukorágyú, óriásbuborék-fújás, kézműves-foglalkozások, bizibuborék, körhinta és mini golfpálya áll minden fiatal vendég és a szüleik rendelkezésére. De sok-sok zene és tánc is vár minden Pöttöm Pannát és Pöttöm Palkót a vigasságok ideje alatt.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában