Helyi közélet

2016.09.09. 09:52

Díler párt fogtak a nyíregyházi vasútállomáson

Nyíregyháza - A nyíregyházi vasútállomáson csaptak le két feltételezett kábítószer-terjesztőre 2016. szeptember 7-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai.

Nyíregyháza - A nyíregyházi vasútállomáson csaptak le két feltételezett kábítószer-terjesztőre 2016. szeptember 7-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai. A nyomozók a Budapestről vonattal hazaérkező nőtől 39,8 gramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt eredménye alapján amfetamint - foglaltak le. Élettársát szintén a helyszínen fogták el a rendőrök. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával vette őrizetbe F. Barbara 28 éves és K. Márton 37 éves nyíregyházi lakosokat.

A megalapozott gyanú szerint az élettársi kapcsolatban élő pár a településen élők körében árulta a kábítószert. Több feltételezett vásárlójukat előállították, és kihallgatták a kapitányságon, valamint a lakóhelyükön tartott házkutatás során a rendőrök egy digitális mérleget és további tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le. A gyanúsítottak előzetes letartóztatását kezdeményezi a nyomozóhatóság.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában