Helyi közélet

2016.09.16. 12:25

Káromkodást megeresztve, bent szerzett javaival távozott Tasnádi a tiszalöki börtönből

Tiszalök - Barátok és az élettársa várta a frissen szabaduló Tasnádi Pétert a tiszalöki börtön előtt, akit péntek reggel 8:14-kor engedtek ki a kapun - <a href="http://www.borsonline.hu/aktualis/hangos-b-meggel-szabadult-tasnadi-fotok/119075" target="_blank">írja a borsonline.hu</a>. - A férfi elképesztő kilépővel készült.

Tiszalök - Barátok és az élettársa várta a frissen szabaduló Tasnádi Pétert a tiszalöki börtön előtt, akit péntek reggel 8:14-kor engedtek ki a kapun - írja a borsonline.hu. - A férfi elképesztő kilépővel készült.

A bent szerzett javakat, a hűtőszekrényét, a mikrosütőjét, még a lapos tévéjét is kihozta, és amikor az egyik bv-s véletlenül a lábára tolta az ezeket tartó raklapot, megeresztett egy hangos b*meget.

- Ezt is túlélem - summázta a Borsnak az üzletemberr a börtönéveire utalva.


Budapest - Jogerősen felmentette Tasnádi Pétert egy igazságügyi szakértő megvesztegetésével kapcsolatos vád alól a Fővárosi Ítélőtábla szerdán kihirdetett másodfokú ítéletében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában