Helyi közélet

2016.09.27. 13:11

Milyen kikapcsolódást választasz az utószezonra?

Nyíregyháza – Ránk férne a pihenés, mert ez a nyár sajnos nem a gondtalan kikapcsolódásról szólt, meglátjuk, mire lesz időnk és lehetőségünk – válaszolta Harman Tibor.

Nyíregyháza – Ránk férne a pihenés, mert ez a nyár sajnos nem a gondtalan kikapcsolódásról szólt, meglátjuk, mire lesz időnk és lehetőségünk – válaszolta Harman Tibor.

– Sok helyen megfordultam a vakáció alatt, például jártam a Nyíregyházi Állatparkban, sátoroztunk Abádszalókon. Ősszel nem készülök sehová, legfeljebb újra teszek egy sétát az állatparkban – válaszolta Forgony Laura.

Fekete Károlynak nem sok ideje jut a kikapcsolódásra. – Sokat dolgozom, amit nem bánok, mert szeretem a munkám. Nyáron hegyet másztam Tokajban, télen síelni szeretnék valahol, ősszel nem készülök sehová – mesélte.

Mulik Viktória a közelmúltban tért haza egy többnapos kirándulásról. – Az aktív kikapcsolódás híve vagyok, kihasználom a jó időt, amíg lehet, de utószezonos nyaralás nincs a terveimben – mondta.

Földvári Emese naptárjában sem szerepel ilyesmi. – Remek volt Horvátország a nyáron, illetve a Felsőtárkányban töltött pár nap szeptemberben, de véget ért a nyár, a tanulásra kell koncentrálnom.

Csohán Ilona minden év őszén és tavaszán ellátogat a szülőfalujába, hogy az erdőben sétálva megcsodálja a természet szépségeit. – Egyetlen évszakban sem kell külföldre menni ahhoz, hogy csodát lássunk és felüdüljünk! – tette hozzá.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában