Helyi közélet

2016.10.18. 19:03

A jövő társulatának hagy üzenetet a színház

Nyíregyháza - Hétfőn ünnepelte a Móricz Zsigmond Színház, hogy pontosan harmincöt éve rendelkezik önálló társulattal.

Nyíregyháza - Hétfőn ünnepelte a Móricz Zsigmond Színház, hogy pontosan harmincöt éve rendelkezik önálló társulattal. Ebből az alkalomból a teátrum készít egy időkapszulát, melynek segítségével üzenhet a jövő művészeinek, dolgozóinak. A kapszulába helyezett üzeneteket a félszázadik születésnapját ünneplő teátrumnak szánja a jelenlegi színházvezetés.

– Nagyon izgalmas lenne, ha most is elolvashatnánk a 15 évvel ezelőtti gondolatokat, ezért jutott eszünkbe, hogy a jövő generációjának megpróbáljuk megadni ezt az élményt. A hengert a VIDOR Ligetben ássuk el az évad végén, addig várjuk az üzeneteket – tudatta lapunkkal Kirják Róbert, a teátrum ügyvezető igazgatója.

A nézőket sem hagyják ki a kezdeményezésből: az érvényes bérlettel vagy az erre az évadra szóló jeggyel rendelkezők a szervező- és jegyirodában (Országzászló tér 6. szám) hagyhatnak egy rövid levelet lezárt borítékban. Ezeket az üzeneteket majd csak 2031-ben nyitják fel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában