Helyi közélet

2016.10.13. 13:50

Jobbik-sajtótájékoztató: 14 kérdés 3 témakörben: oktatás, egészségügy, korrupció

Nyíregyháza - Oktatás, egészségügy, korrupció. E három témakörben állított össze kérdéssort a Valódi Nemzeti Konzultációt meghirdető Jobbik.

Nyíregyháza - Oktatás, egészségügy, korrupció. E három témakörben állított össze kérdéssort a Valódi Nemzeti Konzultációt meghirdető Jobbik.

– A konkrét, érdemi kérdéseket felsorakoztató kérdőíveket a napokban minden hazai háztartásba eljuttatjuk, a válaszadók megőrizhetik anonimitásukat, problémákat, javaslatokat fogalmazhatnak meg, majd díjmentesen postára adhatják borítékba zárt véleményüket november végéig – jelentette be Katona Péter regionális igazgató. – A korrupció mára negatív hungarikummá vált, az egészségügyet és az oktatást már csak a lelkiismeretes dolgozók hite, hivatástudata tartja életben. Orbán Viktor másfél éve a menekültpolitikába menekül, a népszavazási kampány után itt az ideje az ország egyéb, égetően fontos problémáiról is beszélni! A Valódi Nemzeti Konzultáció kérdőíveinek kitöltésével – amely online felületen is lehetséges – a lakosság őszintén véleményt nyilváníthat. A Jobbik a parlament elé fogja tárni a felmérés eredményeit. Bízunk benne, hogy jobbító szándékú módosító javaslatainkat nem fogja lesöpörni az asztalról a milliók akaratára oly sokat adó kormánypárt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában