Helyi közélet

2016.10.31. 10:51

Kábítószer-kereskedéssel gyanúsítják a hodászi férfit

Ófehértó - A szabolcsi nyomozók a 43 éves hodászi sofőr járműjében elrejtve 66 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Ófehértó - A szabolcsi nyomozók a 43 éves hodászi sofőr járműjében elrejtve 66 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Feltételezett kábítószer-kereskedőn ütöttek rajta Ófehértó belterületén 2016. október 26-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály és a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai. A rendőrök az éppen Budapestről hazafelé tartó 43 éves hodászi sofőr autóját átvizsgálták, melynek során a jármű középső könyöklő alatti műanyag burkolati részben elrejtve 66 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A lefoglalt anyagot az eljárás során szakértők vizsgálják. A nyomozók a jármű vezetőjét, H. Róbertet a rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A megalapozott gyanú szerint a férfi lakókörnyezetében árulta is a tiltott szert, ezért a rendőrök az eljárás alatt több fogyasztót előállítottak, és tanúként meghallgattak. A Mátészalkai Rendőrkapitányság a további eljárást a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában