Helyi közélet

2016.10.28. 13:30

Nagykövet lehet a győztes

Nyíregyháza - A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2016-ban immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

Nyíregyháza - A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2016-ban immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A legnagyobb szakmai elismerésnek számító, magas presztízzsel bíró díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el – azokat a vállalkozókat, akik fiatalkoruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos médiamegjelenéssel és előadói felkéréssel is jár.

Motivációnak is jó

– Legfőbb feladatunknak tartjuk, hogy vállalkozóvá válásra motiváljuk a fiatalokat és segítsük azokat, akik már elindultak az úton. Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertesei kiemelkedő teljesítményükkel mutatnak példát a többieknek – mondta Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke. Már várják azoknak a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással rendelkező fiataloknak jelentkezését és jelölését, akik sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A nevezési határidő 2016. november 13.

– Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat novemberben, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében neves vállalkozók, multinacionális cégek vezérigazgatói adják át. A díj nyerteséről a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége fog dönteni – tájékoztatta a Kelet-Magyarországot Horváth Gábor, a FIVOSZ észak-alföldi regionális elnöke, majd hozzátette: a 2015-ös Országos Fiatal Vállalkozói díjat Keszthelyi Erik, a Keszthelyi Holding Zrt. tulajdonosa kapta, míg a 2015-ös év Jövő Reménysége Díjat Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója vehette át.

– Arra szeretném ösztönözni a régió fiatal vállalkozóit, hogy jelentkezzenek a megmérettetésre – mondta lapunknak Horváth Gábor, a nyíregyházi Nyír-komplett Kft. ügyvezetője. További részleteket a www.fivosz.hu/hirek/legyel-te-az-ev-fiatal-vallalkozoja-2016-ban-palyazz oldalon olvashatnak.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában