Helyi közélet

2016.10.02. 11:13

Nimród Nyíregyházán

Nyíregyháza - Hatalmas munka végéhez érkezett Kovács Nóra énekesnő, aki egy szimfonikus népi opera zenei anyagához forgatott stábjával Nyíregyházán egy video klippet.

Nyíregyháza - Hatalmas munka végéhez érkezett Kovács Nóra énekesnő, aki egy szimfonikus népi opera zenei anyagához forgatott stábjával Nyíregyházán egy video klippet.

Egészen pontosan az utolsó jelenetet vették fel pénteken, mert korábban Nimród regéjének egy másik jelenetét Tégláson rögzítették, amiben egy fontos szerep jutott Mónus József többszörös világrekorder íjásznak is.

A forgatás hátteréről készült fotóriportunkból, nem hagyva ki semmit: amíg Hanyicska Ági a Nap melegét gyűjtötte, Pádár Detti elkészítette Kovács Nóri sminkjét. A stáb képért felelős tagjai Balázs Sándor operatőr, Ricsi, a világosító megtervezték mely pontokon készüljenek a totál, és hol a közeli képek. Megérkeztek a lovasok, majd még azt is lepróbálták, hogy Dáma, a ló milyen közelségből tűri a drónt maga mellett.

Miután Koszta Zoltán beöltözött a maga készítette bőrjelmezbe, feltette a sisakot, kezdődhettek a jelenetek. Gyorsan visszanézve a következő beállításon igazítottak, majd miután a drónos csapat végzett, a jeleneteket a földön is rögzítette az operatőr. A szakrális helyszínen nem látszott, de egy nem túl korhű AN 2-es is berepült a képbe, amin jót derültünk. A lovas jelenetek alatt megérkezett Gasztonyi Dániel és hozta sólymait, „akiknek” fontos és jelkép értékű szerepe volt a klippben. A képanyag megy a vágószobába, ugyanakkor kezdődik a stúdió munka is, ahol a zenét csinosítják a képi világhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában