Helyi közélet

2016.10.15. 14:09

Tizenöt éves a hagyományőrző egyesület

Nyíregyháza - "Egyesületünk, a Szabolcsi Honvéd Műszaki Hagyományőrző Egyesület szeptember 19-én ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját."

Nyíregyháza - "Egyesületünk, a Szabolcsi Honvéd Műszaki Hagyományőrző Egyesület szeptember 19-én ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját."

Ebből az alkalomból az egyesület vezetősége az évforduló megünneplését a nyíregyházi New York kávézóban rendezte meg. Erre az alkalomra meghívtuk a társ­szervezetek képviselőit és a BEOSZ területi vezetőjét.

Több lehetőség volt kezdetben

A vezetőség az alakulás napjától kezdődően beszámolt a végzett munkáról és a tagság alakulásáról napjainkig. Az elnöki beszámoló érintette, hogy az első években sokkal több pályázaton tudtunk anyagiakhoz jutni, így több lehetőségünk volt meglátogatni a még létező katonai alakulatokat, sok régi bajtárssal találkoztunk. Ezeket a lehetőségeket továbbra is szeretnénk megélni, de a szűk anyagi keretünk ezt nem engedi meg.

A beszámoló részeként a tagság megtekintette a 15 év során keletkezett fotókból készült összeállítást.

Az ünnepi értekezleten a ­BEOSZ területi vezetője a jól teljesítő tagokat oklevélben és tárgyjutalomban részesítette. A program ezek után vacsorával folytatódott, és a baráti beszélgetések véget nem érő sorával fejeztük be az évforduló megünneplését.

- Kukucska György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában