Helyi közélet

2016.10.01. 09:23

Vádemelés előtt a nyírbátori késelő

Nyírbátor - Megszúrta a biztonsági őrt, amikor az lopáson érte és megpróbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön.

Nyírbátor - Megszúrta a biztonsági őrt, amikor az lopáson érte és megpróbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön.

Nyírbátor közelében egy telephelyen, a biztonsági őr lopás közben ért tetten egy férfit, aki - amikor az menekülés közben megpróbálta visszatartani - kést rántott és mellkason szúrta 2016. június 27-én 17 óra körül. A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai rövidesen azonosították, a körzeti megbízottak pedig három órán belül elfogták a közelben bujkáló feltételezett tettest.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság P. József 48 éves nyírbátori lakost emberölés kísérlet megalapozott gyanújával őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezett büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Nyírbátor – Életveszélyesen megkéseltek egy telepen dolgozó férfit Nyírbátor mellett. Akkor szúrták meg, amikor tolvajokat fülelt le. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A késelő tolvaj és társa elmenekült, de néhány órával később a rendőrök elfogták őket.

 


Nyírbátor – Egy Nyírbátor közeli telephely munkatársa ért lopáson két férfit 2016. június 27-én 17 óra körül. Amikor megpróbálta visszatartani őket, egyikük kést rántott, és mellkason szúrta.

 


Nyírbátor, Nyírbogát – Egy Nyírbátor és Nyírbogát közötti telephelyen balhézott össze egy fémtolvaj és a telephely dolgozója, akit először vasfűrésszel ütött meg a tolvaj, később pedig mellkason szúrt egy bicskával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában