Helyi közélet

2016.10.07. 12:37

Videó: Trükkös nyíregyházi autókereskedés - Megtarthatják az autót a becsapott vásárlók

Nyíregyháza - Csaló autókereskedők buktak le Nyíregyházán. Német kocsikat hoztak be eladásra, az áfát azonban nem fizették be. Egy szlovák cégen keresztül viszont visszaigényelték a pénzt, a vevőkkel hamis adásvételi szerződést írattak alá. A gyanú szerint a négytagú banda az autók papírjait is meghamisította, és visszatekerték a kilométerórát. Akár nyolc évet is kaphatnak - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/hamis-papirokkal-adtak-el-a-kulfoldi-kocsikat" target="_blank">derült ki az rtl.hu riportjából.</a>

Nyíregyháza - Csaló autókereskedők buktak le Nyíregyházán. Német kocsikat hoztak be eladásra, az áfát azonban nem fizették be. Egy szlovák cégen keresztül viszont visszaigényelték a pénzt, a vevőkkel hamis adásvételi szerződést írattak alá. A gyanú szerint a négytagú banda az autók papírjait is meghamisította, és visszatekerték a kilométerórát. Akár nyolc évet is kaphatnak - derült ki az rtl.hu riportjából.

Forrás: rtl.hu


Nyíregyháza - Szlovák cégen keresztül „tolta be” Magyarországra a német autókat egy nyíregyházi gépjármű kereskedő. Visszatekert kilométer-számlálóval, áfacsalással, hamisított dokumentumokkal kínált piaci ár alatt autókat. A gyanúsítottak bűnszövetségben elkövetett bűncselekmények miatt felelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában