Helyi közélet

2016.11.23. 13:44

A marketingesek gyémántja

Nyíregyháza - Nyíregyháza A Platán Autóház marketing gyémántdíjat kapott az országos összevetésben.

Nyíregyháza - Nyíregyháza A Platán Autóház marketing gyémántdíjat kapott az országos összevetésben.

Nívós elismerésben részesült a nyíregyházi Platán Autóház. A kis- és középvállalkozások részére másodízben kiírt Országos KKV Marketing Díj pályázat átadóját a 27. Országos Marketing konferenciára időzítették. A Park Inn by Radisson Budapest Hotelben szervezett összejövetelen két napon át mintegy száz neves előadó szolgált hasznos tanácsokkal, személyes élményekkel a résztvevőknek. Az érdeklődésre jellemző, hogy hétszázan voltak kíváncsiak a legújabb trendekre, hogy fel tudjanak készülni a közeljövő kihívásaira.

Az Országos KKV Marketing Díjra 65 nevezés érkezett 9 kategóriában. Hét cég egynél több pályázattal nyert marketing gyémántot, míg 15 cég egy-egy pályázattal nyert – köztük a nyíregyházi Platán Autóház.

– A magas szintű és innovatív marketing megoldásokat felvonultató, új Škoda Superb bevezető kampány sikeres megvalósítását ismerte el a szakmai zsűri.

Bár ez igazi csapatmunka volt, amiben nagyon sokan és sokat dolgoztak az Importőrrel együtt, de valójában Gégény Norbert marketing vezetőnk kiemelkedő munkája hozta meg számunkra a végső sikert – újságolta Csősz László, a cég ügyvezetője. Közösen vették át a díjat az impozáns környezetben.

– A Magyar Marketing Szövetség méltatásának komoly a rangja. Az ismert szakemberekből álló zsűri a pályamunkánkat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján értékelte. Jó érzés volt átvenni a díjat – árulta el Gégény Norbert.

Minden marketinggyémánt díjazott elektronikus védjegyet kapott, amelyet fel tud használni az online és offline kommunikációs tevékenységeik során. A Platán Autóház immár „védettséget” élvez, a jövőben pedig tovább erősítik, hogy méltó helyre került a gyémánt fokozat.

Díjazott „nagykövetek”

A Magyar Marketing Szövetség az Országos KKV Marketing Díj pályázatot azért alapította, hogy felhívja a figyelmet a kis- és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére.

Marketing Nagykövet különdíjban azon szervezetek részesültek, amelyek a legtöbb pályázatot nyújtották be, ezzel is bizonyítva, hogy az elmúlt egy évben, komplex és aktív marketingtevékenységet végeztek. Az idén szolgáltatói oldalról az Intren Kft., a Profelis Kft., a Kreatív Vonalak Kft. és az Extreme Net Kft. ügynökségek kapták meg a Marketing nagykövet elismerést, míg megbízói oldalról a Naurel Manufaktúra Kft., és Hegyvidék Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A fő díjazottak értékes nyereményekben részesültek, a Magyar Marketing Szövetség partnereinek jóvoltából, a nyeremények összértéke meghaladja a 2 millió forintot.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában