Helyi közélet

2016.11.26. 17:23

Megmutatták, mire képesek

Nyíregyháza - Az idei megmérettetésen Huszár Sára lett az évfolyam kiváló tanítója.

Nyíregyháza - Az idei megmérettetésen Huszár Sára lett az évfolyam kiváló tanítója.

Az idén is meghirdette hagyományos tanítási versenyét a végzős tanító szakos hallgatók számára a Nyíregyházi Egyetem Tanítóképző Intézete és az Eötvös-gyakorlóiskola. Számos tervezet közül választotta ki a zsűri a legjobb hetet, amelyeket a versenyzők a gyakorlatban is megvalósítottak november 14-e és 17-e között. A tanításokat követő óravédés után alakult ki a végső eredmény.

Az évfolyam kiváló tanítója Huszár Sára lett, akit Kovácsné Kiss Erzsébet szakvezető készített fel. Gratulálunk a színvonalas óratervekhez és órákhoz a győztesnek, valamint a versenyen részt vett többi hallgatónak: Bencs Karolinának, Dudás Kingának, Gergely Kingának, Oláh Mónikának, Székely Patríciának és Nagyné Czimbula Annamáriának, illetve szakvezetőiknek: Árva Mónikának, Bán Piroskának, Fábiánné Puskás Erikának, Kovácsné Kiss Erzsébetnek és dr. Pethőné Zatureczky Tündének.

- Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában