Helyi közélet

2016.12.31. 09:33

Hol szilveszterezzünk? Bulidömping megyeszerte

Nyíregyháza - Ki sem kell mozdulniuk Nyíregyháza belvárosából azoknak, akik egy hajón szeretnének „átúszni” 2017-be.

Nyíregyháza - Ki sem kell mozdulniuk Nyíregyháza belvárosából azoknak, akik egy hajón szeretnének „átúszni” 2017-be. A bujtosi Santa Fé Music Club & Hajó Club ugyanis zenés-táncos estet hirdetett ma estére, a hajnalig tartó Nagy Gatsby szilveszter gazdag zenei és gasztronómiai svédasztallal, színpadi programokkal, táncházzal és jelmeztárral készül az óévbúcsúztató partira.

„YTRAP IRETZSEVLIZS.” Mielőtt azon törnék a fejüket, milyen nyelven íródtak-e a szavak, és vajon mit jelentenek, olvassák hátulról visszafelé a betűket, és azonnal rájönnek, hogy így invitálja szilveszteri partyra az érdeklődőket a belvárosi Like Café, ahol szombat este Dj. Sinka gondoskodik a pezsgő hangulatról, még a házigazdák egyebek mellett a ház boraival kedveskednek vendégeiknek. A Club Hollywood szilveszter esti sztárvendége a BeerSeeWalk, a BSW 23 órától szórakoztatja rajongóit.

Hajnalig koptatják a padlót

Természetesen az idősebb generáció is találhat ízlésére (és pénztárcájára) szabott kikapcsolódást az óév utolsó napján a megyeszékhelyen, amennyiben szeretne kimozdulni otthonról. A belvárosi Hotel Koronában hajnalig a VOX együttes húzza a talpalávalót, fellép Száraz Tamás, de lesz hastáncműsor és tombola is.

Antal Krisztina, a VOX énekesnője lapunknak elárulta: különleges zenei köntösbe bújtatták az örökzöld dalokat, és frissítették repertoárjukat a mostanság népszerű előadók slágereivel is – természetesen az újévköszöntő közönség ízléséhez igazítva.

– A parkettkoptató mulatságok lelke a nívós zene, legyen szó házi- vagy nyilvános bulikról. Különösen igaz ez a pezsgődurrantások és konfettiesők éjszakáján. Az ez évi munkásságunk megkoronázásaként tekintünk a szilveszteri, telt házas fellépésünkre – mesélte az énekesnő.

„Maratoni” mulatság lesz

Fejest ugranak a szilveszteri mulatságba az Újfehértói H2O Szabadidőközpontban. Ott, ahol bár van medence és bowling, ezúttal nem nyitják ki azokat, és nem csobbannak, nem gurítják a golyókat, ellenben legurítanak ezt-azt. Az íze kedvéért. És ez nem kacsa, hanem a való világ.

– Mi korántsem tárt karókkal, hanem tárt karokkal várjuk a vendégeket – révedt a közeljövőbe a rá jellemző huncut mosoly kíséretében Kranyik István intézményvezető. – Nagy bulinak ígérkezik a rendezvény, erre garancia a Gönczi-duó. A közel 300 résztvevő biztosan veresre tapsolja a tenyerét. Az úri közönség nemcsak mulathat, hanem ételeket is ízlelhet.

– Sztárvendég nem lesz, de ezt aligha veti bárki is a szervezők szemére – jegyezte meg a kétszeres maratonista. Az újfehértói buli is maratoni hosszúságúnak tűnik, a hangulat fokozásában élen járhatnak a helyiek, a kálmánháziak és a megye legkülönbözőbb pontjairól érkező óévbúcsúztatók.

KM-PI, LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában