Helyi közélet

2016.12.02. 11:33

Laktanya látogatás a világnap kapcsán

Nyíregyháza - Péntek délelőtt a fogyatékkal élők világnapja alkalmából a Most Élsz Egyesület három nyíregyházi speciális iskolából szervezett a gyerekeknek látogatást a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságra.

Nyíregyháza - Péntek délelőtt a fogyatékkal élők világnapja alkalmából a Most Élsz Egyesület három nyíregyházi speciális iskolából szervezett a gyerekeknek látogatást a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságra. A fogyatékkal élők három csoportban ismerkedtek meg a szakterület sajátosságaival.

Az ENSZ december 3-át a fogyatékos emberek világnapjává nyilvánította 1992-ben, hogy felhívja a figyelmet a baleset, betegség, katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira.

Péntek délelőtt, a világnapot megelőző munkanapon a látogatás kapcsán a gyerekek megismerkedhettek a szak és védőfelszerelésekkel, a tűzoltóság történeti kiállításával, valamint betekintést nyerhettek a tűzoltók elhelyezésére szolgáló létesítményekbe.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában